ΜΑΥΡΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΑΥΡΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Έκλεψαν τον κήπο Ναυπάκτιου, αλλά....


40 μαρούλια και 25 μάπες... έκλεψαν σήμερα από κήπο στην περιοχή της Ναυπακτίας.


Δεν άφησαν τίποτα οι αθεόφοβοι. 

Από το μέγεθος της κλοπής είναι προφανές ότι τα προϊόντα δεν κλάπηκαν για να καταναλωθούν, αλλά για να πουληθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafs Click η Αστυνομία ειδικά τις νυχτερινές ώρες έχει πυκνώσει τις περιπολίες και ελπίζουμε πολύ σύντομα να πέσουν στα χέρια τους οι επίδοξοι κλέφτες.
 
Αυτά αναφέρει η είδηση!
Αν ανατρέξουμε όμως στο παρελθόν, στο παρόν Blog αλλά και στο www.astronafpaktos-news.blogspot.com θα δούμε ότι ειδικά στην περιοχή "Πούντος" της Ναυπάκτου, από τότε που εγκαταστάθηκαν εκεί οι Ρομά, έχουν σημειωθεί πάρα πολλές κλοπές αγροτικών  προιόντων και ο τοπικός Αγροτικός Σύλλογος από τον Φεβρουάριο του 2012 έχει απευθυνθεί εγγράφως και προφορικά σε όλες τις υπηρεσίες και στον Δήμο Ναυπακτίας χωρίς ποτέ μέχρι σήμερα να πάρει μία απάντηση. Ειδικά από τον Δήμο από τον οποίο οι Αγρότες ζήτησαν "προστασία"!
 
Μόνο το Α.Τ. Ναυπάκτου έχει σχηματίσει κάποια δικογραφία (μάλιστα πριν ένα μήνα κάλεσε τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου να καταθέσει), αλλά φοβούμαστε ότι μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί μήπως και τά αδικήματα.... παραγραφούν!
 
Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω των κλοπών αρκετοί κτηματίες - οικογενειάρχες εγκατέλειψαν τους κήπους τους και  διέκοψαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, την ύδρευσή τους από την ΔΕΥΑΝ.
Δυστυχώς, ούτε και αυτή η ενέργειά τους "συγκίνησε"   την δημοτική αρχή του κ. Μπουλέ και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ, Αντιδήμαρχο κλπ κ. Ν. Καραλή!..
 
Βέβαια, επειδή και στην προκειμένη περίπτωση τα κλαπέντα κηπευτικά προιόντα είναι σε μεγάλη ποσότητα, θεωρούμε πως είναι εύκολη η υπόθεση για την Αστυνομία αλλά.... χρειάζεται "δουλειά"!... Και ας αρχίσει από τους πλανόδιους  πωλητές, τους μανάβηδες και τους... μεταφορείς αγροτικών προιόντων χωρίς παραστατικά !...
 
Αλλά, δεν βαριέστε.... Μήπως ενδιαφέρθηκε κανείς με τα όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς για τους παράνομους "εργολάβους - εμπόρους" εσπεριδοειδών;.. Ακόμα και σήμερα τα διακινούν και τα εμπορεύονται, μοιράζοντάς τα με ΙΧ σε μανάβικα της Ναυπάκτου από Λαγκαδούλα έως Ξηροπήγαδο, και πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες συναλλαγής ενώ σε απόσταση 7-8 μέτρων ήταν σταθμευμένες μοτοσικλέτες της .... Αστυνομίας, χωρίς οι... "μοτοσικλετιστές" να αντιλαμβάνονται τα τεκταινόμενα... 
 
Το τελευταίο το αναφέρουμε επειδή στην είδηση αναφέρεται πως "η Αστυνομία ειδικά τις νυχτερινές ώρες έχει πυκνώσει τις περιπολίες.." και ίσως δημιουργηθούν στους φορολογούμενους πολίτες και ειδικά στους αγρότες... "ψευδαισθήσεις ασφάλειας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου